10 septembrie 2012

Calităţile bărbatului adevărat

Ce calităţi trebuie să aibă bărbatul perfect? Uşurel, nu toate odată… şi nici chiar cele mai micuţe detalii, vă rog… să zicem aşa, calităţi majore! Să fie chipeş (frumuşel, cu ceva muşchiuleţ pe el, buca curului să se rotunjească frumos prin pantalon… ce să mai, plăcut ochiului), să fie dăştept (să-i fugă minte, descurcăreţ… adică, de-l laşi în mijlocul deşertului, să ştie omu’ ce să halească şi ce nu ca să nu se otrăvească), cu simţul umorului, să râză fata non-stop, pân’ leşină (şi să nu cumva să deie dume expirate, că-i bai mare), să fie înstărit (acilea, depinde cât de înstărit tre’ să fie... în funcţie de „talentele” muierii care face selecţia... dar poa’ să varieze de la o biţiclă pân’ la o decapotabilă sau un apartament) şi nu în ultimul rând, să fie cuminte, la draq (să nu dea cu „dânsa” în tot ce mişcă). Eeeeeh, unde-i cavalerul ăsta cu armura lui strălucitoare?!? Hai să redevenim serioşi, nu prea există... cine pune mâna pe-un astfel de om, are cea mai mare comoară din lume... şi tare aş pune pariu că nu va şti să-l aprecieze... 
 
Cum văd eu lucrurile, ca făcând parte din această specie... dacă nu le poţi avea pe toate, măcar excelează în ceea ce ţi-a dat Domnul. Apoi, dacă eşti DOAR chipeş, nu ţi-e greu să prinzi în plasă fetele... că doar o caută şi ele cu lumânarea. Şi, ispitit de atâtea tentaţii, greu e să încalci ultima calitate... mai ales dacă vine şi tovarăşul lui de pahar şi-i şopteşte: „Bă, da’ fraier eşti... Stai doar cu una?!? Când poţi avea încă două-trei!!!” Dacă eşti şi chipeş şi deştept, sigur stai cu mai multe, că te duce capul să le învârţi cum doreşti tu... de gâsculiţe e plin pământul.

Dacă eşti deştept, dar fără altă calitate din cele enumerate mai sus, e greu... că deh, fetelor le este mai greu să şadă lângă un domn ce le poate controla... viaţa! Dar nu trebuie să disperi... există suficiente fete care încă mai caută o astfel de calitate... dacă mai ai şi simţul umorului, ţi se dublează şansele! 

Dacă ai doar simţul umorului, tot e mai bine decât să fii doar dăştept! Cum ziceam, fetelor le plac bărbaţii care pot să le facă să râdă. Şi e un bun punct de pornire în a sparge gheaţa şi a-ţi putea etala calităţile... Am postat, de curând, pe pagina mea, o serie de poze cu texte de agăţat... nişte aiureli, desigur! Sper să nu fi fost cineva care să fi crezut că îi va pica ceva în plasă cu astfel de replici! Şi bineînţeles, un macho vine şi comentează „Dau în diabet zaharat la cât de "zaharos" e textul ăsta de agăţat... Fetele chiar mai sunt atât uşor de impresionat cu asemenea "dulcegării"?”... I-am răspuns simplu: „Cu astfel de replici nu, dar cu siguranţă o vei face să zâmbească... o fată va alege cu siguranţă un băiat care să ştie cum să o facă să zâmbească în locul unuia posac :)”. Corect? Eu cred că aşa este.

De eşti Bill Gates de Frecăţei (zic şi eu aiurea o localitate, sper că înţelegeţi ce vreau să subliniez), atunci ai cea mai uşoară sarcină. Nenicăăăă, faci preselecţie. Urât cu spume să fii şi ai parte numa’ de bunăciuni. Ca la piaţă, nenică... pe alese! Acum, de eşti prost, nu o să realizezi că ea se va duce cu chipeşul în vreun apartament/hotel plătit din banii tăi (vrea şi ea să simtă şi plăcere când face hâţa-hâţa, nu doar greaţă când o atinge barbatul), că doar n-oi fi şi dăştept să şi realizezi astfel de lucruri! Şi dacă se găseşte vreo persoană să mă contrazică la acest capitol, fac urât de tot. 

De ăsta cuminte mi-e şi frică să scriu vreo boabă... că simt furia sexului frumos chiar de pe acum... darămite când or citi ce aş putea să scriu despre asta... zic doar că există şi astfel de bărbaţi, dar pentru a fi aşa, depinde şi de cele de lângă ei!

Prin urmare, fetelor, băgaţi bine de samă cam ce calităţi căutaţi la „bărbatul perfect” astfel încât să le aibă pe acelea pe care le doriţi cel mai mult şi mai mult. Sau... pot fi şi toate, dar nu la capacitate maximă, dacă mă-nţelegeţi.
 
Dacă mă-ntrebaţi pe mine ce calităţi aş avea... aş spune că am simţul umorului destul de bine dezvoltat... şi destul de cuminţel... şi oleacă frumos... şi ştiu că sunt şi dăştept, dă-mă draq de modest!!! :))))) Păcat că n-am suficienţi bănuţi cât să mă consideraţi bărbatul perfect (nici biţiclă n-am, să ştiţi!!!)

 
P.S.: Pentru cei/cele care vor avea atacuri de panică, crize de isterie, etc. îi sfătuiesc să considere acest articol un pamflet... pentru cei/cele care mai gândesc oleacă, vor şti să citească şi printre rânduri ;)

15 comentarii:

  1. Bine punctat!Nu cred ca fiecare femeie apreciaza aceste calitati in aceeasi ordine,adica pentru una poate fi important desteptul,pentru alta frumosul si tot asa....."Misto" articol:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, stim prea bine ca de-ar fi toate... ar fi super. Realistic vorbind, frumos si destept sa fie, ca in rest, faceti cumva sa fie bine, nu? :)
      Ma bucur ca ti-a placut, Claudia :)

      Ștergere
  2. Teoria este frumoasă, dar, o uiţi toată când ... te loveşte dracu' cu leoca-n cap!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa e... dar e frumos cand mai alergi pe campii, nu? :)

      Ștergere
  3. Interesant...
    Atat articolul cat si tu...
    "Ma risc sa-ti cer prietenia:))"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cand am postat articolul, doar o cerere de prietenie am primit... nu stiu daca esti tu Daniela G. :))

      Ștergere
  4. foarte tare!!!!...si muuulta dreptate:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde din care parte privesti! Fiecare are dreptatea lui si moare cu ea in mana, cateodata :)

      Ștergere
  5. mergand pe principiul ca oricat de buna ar fi o femeie unul tot e satul de ea, cred ca si viceversa e valabila :)asa ca intotdeauna ce vezi la altcineva e mai bun decat ce ai tu,chiar daca nu e asa...trebuie doar sa stii ce vrei cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Discutabil... pana la ultima propozitie. acolo iti dau dreptate :)

      Ștergere
  6. cheers to this inspirational thoughts;)

    RăspundețiȘtergere
  7. sampanie de pruneeeeeeeeeeee, iuhuuuu=))

    RăspundețiȘtergere