30 noiembrie 2012

Vrei adevărul sau minciuna?



 

Aşa e că nu vă place să fiţi minţiţi? Aşa este că, orice ar fi, preferaţi adevărul gol goluţ? Ce oameni josnici sunt şi mincinoşii ăştia! Nişte LAŞI!!!




Fetelor, vă propun un exerciţiu de imaginaţie: cum preferaţi să fie un băiat:  să vă farmece cu vorbe mieroase, dulci, aşezându-vă pe un piedestal, pentru a vă ajunge în pantaloni şi apoi să vă dea cu piciorul sau unul care vă spune de la bun început că ar vrea să treacă direct la fapte şi la asta să se rezume toată treaba? Grea alegere, nu? De ce nu se poate şi varianta aceea magică, în care el să se îndrăgostească de voi şi să trăiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi, aţi spune voi? Pentru că, uneori, nu se poate... poate că el caută altceva ce voi nu aveţi, poate nu doreşte implicare emoţională, poate e doar atracţie fizică... eu ştiu? 
 
Cum aş proceda eu? Foarte simplu: aş spune că vreau de la ea doar sex (ştiu, mi-s porc, nesimţit, ş.a.m.d.). Nu-mi place să mă joc cu vorbele... ştiu cât de periculoase pot fi, mai ales pentru cei care nu-s suficient de puternici. Deci, fără minciună!  Nu spun că n-am minţit niciodată, dar când a fost vorba de treabă serioasă, n-am fost în stare să mint. Chiar de-aş fi putut să-mi salvez curul, tot n-am făcut-o! 

Revenind, se pare că fetelor nu le place adevărul... pentru că atunci când apare unul care vă spune direct că vrea să vi-o pună, săriţi cu gura pe el că-i porc, ţăran, nesimţit şi mai ştiu eu cum îl alintaţi voi... Uite, domne, unul care spune adevărul, apreciaţi-l! După ce că nu vă duce cu preşul, ferindu-vă astfel de o eventuală depresie, voi aruncaţi cu pietre în el? Atunci, poftiţi minciună! 

Când sunt minţite urlă, cât pot de tare că s-au săturat de mincinoşi şi că îşi doresc cu atâta ardoare să dea peste unul care să nu le mai mintă! Oooo, da! Ce frumos! Chiar acum mi prelinge o lacrimă pe obraz... NOT! Nu e bine nicicum... Atunci, de ce vă mai miraţi că sunt atâţia mincinoşi? Se pare că vă place minciuna şi vouă, nu? 

Sper să nu o luaţi personal, e doar un punct de vedere, nu trebuie să se întâmple chiar aşa... Să dea Domnul să aveţi parte numai de băieţi care să nu vă mintă iar vorbele frumoase pe care vi le adresează să fie spuse din inimă  (unul cred că ar fi suficient, dar mai ştiu eu ce dorinţe ascunse aveţi?)!

5 comentarii:

  1. Ai dreptate!.... dar, as zice eu, nu-i valabil doar pentru fete.... si baietii vor, uneori sa fie mintiti... nu cred ca exista vreun barbat care prefere sa i se spuna ca e dorit doar pt banii nu??!! :)... asta era doar un exemplu pt ca este f actual dar ma sunt si altele, eu cred ca totii suntem putin ipocritii undeva in adancul sufletului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles... eu am povestit din perspectiva mea, a barbatului! Te invit sa preiei subiectul si sa-l dezvolti din perspectiva femeii :D

      Ștergere
  2. Adevarul inseamna "ceea ce este": acesta este sensul exact al cuvantului. Provine din latinescul "vera" care inseamna "ceea ce este".
    Falsificarea adevarului inseamna minciuna. Dar, oare, falsificarea minciunii inseamna adevar? de ce mint oamenii? Pe cat de simpla pare intrebarea, pe atat de complexe ii sunt raspunsurile. Oricine apeleaza la minciuna o face din dorinta tainica de a-si crea in ochii celorlalti o alta imagine decit cea reala. Motivele pentru care oamenii mint sunt mult mai diverse....si exista multe teorii despre adevar sau minciuna, dar tu ai adus in dezbatere doar un singur subiect-"--CUM SA TI-O PUN FARA SA NE IMPLICAM SENTIMENTAL?!?...:)ce sa spun?-ptr asta poti apela la cele care parctica cea mai veche meserie din lume!!! Sexul e una dintre cele mai frumoase experiente pe care o poti cumpara cu bani.....Eu personal m-as simti jignita daca as primi o asemenea propunere si oricum acest subiect e privit diferit de femei....Cum ar fi sa vina o femeie la tine si sa iti propuna o partida de sex fara implicatii sentimentale, nu te-ai simti "folosit" sau nu ai fi tentat sa refuzi..??? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii prea bine ca la barbati e diferit... ei pot accepta cu ususrinta sex fara obligatii. Intr-adevar, e injositor sa primesti astfel de propuneri, dar cred ca e de preferat sa le auzi pe acestea decat sa fii dusa cu zaharelul si apoi sa primesti papucei. Din nou, parerea mea :)

      Ștergere
    2. ....mda, prefer sinceritatea, e drept!E onest pentru ambele parti...nu?
      Dar sa privim si din alt punct de vedere....Nu vad nimic rau intr-o relatie bazata numai pe sex, atunci cand ambilor le convine chestia asta, si o prefera unei relatii hai sa-i zic "normala".
      Singura problema in chestia asta este ca noi, tipele, avem tendintza sa ne lasam duse de val, si sa complicam chestiile simple fara nici un rost. E posibil, de exemplu, ca ea sa se indragosteasca intre timp de el, sau sa aiba impresia ca s-a indragostit, sau pur si simplu sa nu-i mai placa faptul ca in public sunt doar doi amici si atat si isi doreste, sau asteapta, ceva mai mult de la el.
      Acum, daca pentru el e ok(atunci cand a intervenit deja obisnuintza) totul e bine, si totul risca sa se transforme intr-o adevarata relatie, dar ce te faci atunci cand pe el nu il intereseaza chestia asta (sau cel putin nu cu tine...) ??!?
      Probabil vor exista persoane care se vor revolta si vor spune ca ele fac DOAR dragoste… ca nu au contacte fizice fara sentiment… (am avut multeeee discutii pe aceasta tema…)

      Unde vreau eu sa ajung… vreau sa ajung la faptul ca majoritatea ne ascundem in spatele afirmatiilor de genul “eu fac dragoste nu sex” … da’ de unde, facem sex in 90% din cazuri, facem sex (si nu dragoste) si cu iubitul/iubita… si chiar astept sa fiu combatuta pe baza acestei afirmatii… Revenind, m-am saturat de tipele (in general femeile fac asta…) care nu recunosc ca le place sexul, sexul pur si simplu, fara implicatii sentimentale, fara declaratii siropoase… Atractia sexuala este parte din viata noastra, atunci cand va uitati la un barbat “bun”, dragele mele, nu il iubiti in 3 secunde ci va atrage sexual. :)
      Cand afirmam ca vrem/facem sex suntem etichetati ca fiind insensibili, superficiali, frivoli… dar daca spunem ca iubim, facem dragoste… brusc devenim extrem de sensibili, profunzi… dar atunci cand suntem considerati superficiali si frivoli cei ce pun eticheta se gandesc oare la faptul ca o relatie bazata pe sex poate fi mult mai “sanatoasa” si mai lunga decat una bazata pe dragoste… si seriosi sa fim oricata dragoste ar exista daca sexul lasa de dorit… dragostea se cam stinge… devine prietenie… din pacate pentu multi sexul ramane o afacere rusinoasa si condamnabila pe cand dragostea este folosita in mod repetat ca norma morala si sociala…
      Si daca stau sa ma gandesc, beneficiile sexului cat si ceea ce simtim in timpul sexului se pot demonstra (stiintific), pe cand dragostea… de multe ori am impresia ca o inventam, ca este un lucru pe care ni-l dorim atat de mult incat il facem sa existe… insumam sentimente si simtiri si le numim dragoste, iubire…

      Sex fara dragoste… cu siguranta exista, dar dragoste fara sex?!? ce zici, te-ai risca? Ai intra intro relatie platonica??? :P

      Ștergere