11 februarie 2012

Pe urmele ei

    A fost a mea... m-am bucurat de fiecare clipă petrecută alături de ea... mi-a dat aripi cât să pot atinge stelele!
Am avut-o... şi am pierdut-o. În lipsa ei, m-am prăbuşit în cel mai adânc abis... singur, pustiit, insignifiant.
Când am crezut că totul este în zadar, din acel abis auzeam o voce îndepărtată, o rază de lumină... care mă îndemna să privesc înainte, să am răbdare... şi să o iau de la capăt. Speranţa că odată şi-odată acest cerc vicios se va închide m-a făcut să pornesc la drum din nou şi din nou... oricare s-ar fi ivit... acel drum care să mă ducă ori spre stele, ori spre abis!
    Vă veţi întreba poate de ce insist atât? De ce nu renunţ atunci când mă prăbuşesc? Pentru că, odată ce am avut-o, nu pot să renunţ! Este ca un drog, crează dependenţă... unii, mai norocoşi, îşi aleg drumul câştigător din prima încercare... alţii, încearcă de mai multe ori, dar în final reuşesc să-i dea de urmă; încercările eşuate le notează ca lecţii de viaţă... însă sunt acele persoane care aleargă o viaţă întreagă, pe toate drumurile care li se ivesc şi tot nu reuşesc s-o aibă. V-aţi întrebat ce-i determină să continue? Oare de ce nu obosesc? Acea rază de speranţă, că vor nimeri pe drumul corect, le dă puterea de a căuta neîncetat. Pentru cei ce renunţă, aceia nu mai trăiesc. Ai renunţat să o mai cauţi, ai renunţat la sufletul tău! Şi ce este un om fără suflet?
Eu am ales să o urmăresc... fiecare început de drum o are ca destinaţie finală pe ea... o vreau lângă mine... fără ea sunt sărac! Şi de fiecare dată când o simt, prind aripi. Nici nu mai ştiu de câte ori am luat-o de la capăt... şi nici nu mai contează. Am pornit la drum fără ezitare, fără a mă gândi că aş putea cădea în abis... Pe orice drum pe care-am întâlnit-o, m-am bucurat de ea, dar niciodată drumul n-a fost la fel! Ce ironie...
     Şi am plecat... am plecat să-mi găsesc IUBIREA!

14 comentarii:

  1. Ţi-aş dărui... viaţa mea toată.
    Ţi-aş dărui, iubirea mea...
    De-ai fi aici... nici noaptea grea
    Nici zilele n-ar mai fi reci,
    De nu ar trebui să pleci...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca iubirea te vrea, te gaseste si fara sa o cauti...nici nu sti cat e de aproape. Mereu plecam in cautarea ei si ea e acolo unde nici nu ne ateptam...!!!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa o fi... dar ai curaj sa o astepti! Cat timp esti dispus sa astepti?

      Ștergere
  3. foarte frumos ady...felicitarile mele sincere!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos.Felicitari pentru aceste cuvinte care ajung la sufletul oricui.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fiecare avem acolo sus scris câte ceva :) doar de răbdare avem nevoie...cand te astepti mai putin si cand simți ca ai obosit sa o cauti...apare :) întotdeauna e lângă noi dar suntem obisnuiti sa o căutăm in alta parte :) mereu apare la timpul potrivit :) frumoase cuvinte,te felicit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, Mika! Dar niciodata nu poti fi 100% convins ca, daca vei astepta, va veni... au fost situatii cand n-a venit! Ai curajul sa astepti la nesfarsit?
      Multumesc de incurajari! :)

      Ștergere
  6. Adi,am vb din proprie experiența. Nu o sa-mi expun întreaga poveste aici,insa am căutat si eu...si am căutat in zadar. Chiar si un obiect de care ai nevoie si il cauti de cele mai multe ori nu il gasesti :) dar dai de el după ceva timp si zici " eh aici erai ? Si cat te-am căutat !" Cand mă așteptăm mai putin s-a întâmplat si cu o persoana la care nu mă gândeam. Stiu ca e greu,e greu sa gasesti persoana potrivită in zilele de azi pt ca s-au schimbat toate. Țin minte ca acum vreo 7 ani,cand am fost prima si aproape ultima data "agatata" asa cam pt 4 ani,se purta Dacia,blugi evazati si fitele nu erau in voga :) acum trebuie sa ai BMW,îmbrăcat Armani si stil de agatat ca altfel nu le place la domnisoare :) crede-mă ca va veni,sunt con insa ca undeva ai si tu perechea ta,trebuie doar răbdare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Experienta ta nu poate fi un exemplu de urmat pentru toata lumea... zic eu! Daca tu ai avut sansa sa fii gasita e un lucru bun... dar unii isi gasesc sansa cautand!
      Oricum, stai linistita, nu ma stresez tare! :)

      Ștergere
  7. Aham,am cam inteles :) Mi-am exprimat parerea iar asta nu inseamna ca e un exemplu drept de urmat :) Pana una alta ca sa nu le mai lungesc,spor la căutat :)

    RăspundețiȘtergere