29 decembrie 2011

NEBUNIA DE MOMENT

  Mângâiat de berea pe stomacul gol şi întărâtat de experienţă, link-uri, comentarii, postări etc., m-am hotărât ca azi să fiu porc! Arunc "bomba"... să scap de frustrări, chipurile, sau mai ştiu eu cum va zice lumea... Puţin mă interesează, cei care mă cunosc, vor şti ce spun sau ce vreau să spun... numai că m-am cam plictisit de unele stereotipii sau atitudini din partea domn`şoarelor care se dau rănite că nu a făcut una sau alta ex-ul pentru ele. So... let`s begin!
  Cum aproape toţi bărbaţii (iniţial scrisesem toţi bărbaţii..., dar mi-am luat marja de eroare, că mai sunt porci precum io acum) sunt mânaţi de curiozitatea de a şti ce trebuie făcut ca să fie bine într-o relaţie/combinaţie cu fetele/femeile, îmi iau avânt şi cuvântez cu putere (că doar alcoolul mă face puternic) despre ce şi cum trebuie făcut.
   Ce vor domniţele pentru a se simţi în al 9-lea cer? Hai, nu în al 9-lea, dar pe undeva pe aproape. Pentru început, FLORI!!! La prima întâlnire, o garoafă, o lalea, o zambilă, ceva subţire, fără semnificaţie prea mare!!! Exclus TRANDAFIR, că se sperie şi fug... vor crede că le ceri de soaţe ori cine ştie ce îşi închipuie (că ești cine ştie ce disperat şi vrei să le dai gata din prima). Nuuuuu, trandafirul înseamnă iubire, devotament, relaţie de lungă durată şi nu e indicat asta... merge cam peste 4-5 paşi de la prima întâlnire, după ce vă veţi fi cunoscut, veţi fi povestit istoria vieţii voastre, ce îţi/nu-ţi place, cum ai vrea să fie, cum ar trebui să fie... ce să mai, filosofii de viaţă domne, nu alta... plus că trebuie să povesteşti neapărat de unde s-a tras eşecul relaţiei trecute... 
   Bun, rezolvată treaba cu trandafirul (nu uita, la a 4-a, a 5-a întâlnire, chiar şi mai tâtziu)... şi tot aduci flori cam de câte ori simţi tu nevoia sau crezi că e nevoie (oare de ce atâtea flori? bani aruncaţi la coşul de gunoi de îndată ce se ofilesc florile)... numai că şi asta are o limită... STOP!!! Vine ziua dânsei! Frate... pai acolo tre` maldărul de flori (dacă te bate Dumnezeu cu vreuna de peste 25-30 de ani, ai pus-o-n fericire, rămâne portofelul gol... musai tre` să iei numărul de trandafiri pe care îi împlineşte ea în ziua aceea, că, altfel, e cu supărare maximă).
   Mno... şi cam atât cu florile... ajungeeeeeeeeeeeeeeee!!! Deja vede şi ea că arunci banii pe fereastră. Fraiere, schimbă cadourile... bagă un breloc cu ceva texte pe el, să îi arăţii cât e de valabilă pentru tine, i-ai  apoi o cremă pentru corp, un set la promoţie special pentru ea, ceva de genul gel de duş cu loţiune de întinerire a pielii =)), că doar pentru tine se face frumoasă!!! După ceva timp, musai tre` să treci la nestemate, că aşa simţi nevoia... i-ai un inel, dar vezi ca, atunci când i-l dăruieşti, să specifici că nu e de logodnă... că iar o ia razna duduia... Ehhhh, aici, la faza cu inelul ai făcut mare, da` MARE greşeală. Te-a prins în capcană... va trebui ca de acum înainte să continui pe drumul ăsta... un lănţişor, o brăţară, un diamant etc... s-o împodobeşti ca pe bradul de Crăciun, cât mai strălucitor posibil... A uitat fata ce frumos era când îi dăruiai flori!!!
  Acum, bagă şi matale altceva, eu ştiu! Use your imagination! Be smart, dacă vrei să ai gagică/prietenă/iubită/jumătate! Scoate-o la o excursie pe la munte sau, much better, un sejur la mare, de preferat în străinătate... să se lăfăie la soare, să bea tequila sau cine ştie ce cocktail sub o umbrelă, să se laie în valurile mării. Beton aşa!
   Buuuuuun, rezolvarăm şi cu cadourile... acum să trecem la partea psihică... ce tre` să îi faci domniţei ca să se apropie de tine, pe lângă acele cadouri enumerate mai sus? (că altfel, caută pe altul care să îi completeze lipsa celeilalte jumătăţi, cea sufletească). Aici e dilema lui Serghei, suflete! Aici trebuie să îţi pui în mişcare toate rotiţele creierului ca să iasă bine... şi tot n-ai să reuşeşti! Ori o iei tare şi sari pe ea din prima seară (a nu se înţelege viol), ori o iei gentil, cu răbdare, aştepti momentul oportun să faci primul pas (când o fi ăsta???). Odată făcut primul pas... se mai calmează lucrurile (aşa crezi tu... e doar începutul)... E nebunia de moment, toate lucrurile decurg normal... e plăcerea de a te vedea zilnic... treptat, scade intensitatea întâlnirilor şi, de aici, şi a trăirilor... şi aşa o pierzi. Ce vor ele? Vor atenţie, vor surpriză, vor diversitate... nu se gândesc la tine doar ca la un simplu om... ci, ca la un cititor de gânduri! Când le întrebi dacă totul este în regulă, vor minţi cu siguranţă!!! De le vei mai întreba şi a doua oară, poate vor schiţa un gest de nemulţumire (aici se văd adevăraţii bărbaţi, vor încerca să le descoase să afle ce este sub acea mască) dar dacă şi la a 2-a întrebare se va răspunde senin că e totul „just fine”, cum Doamne iartă-mă să vezi problema? Doar nu eşti Mama Omida să le ghiceşti pe toate! Pentru că, da... foarte rar îţi vor spune adevărata problema!
   Dacă într-adevăr eşti viu interesat de fată, vei face ce nici nu îţi închipuiai că ai face vreodată... vei avea răbdarea pietrei lovită zi de zi de ape... vei fi cu adevărat hotărât că vrei să fie a ta, orice ar fi... îi vei face toate mofturile, orice poftă a ei va fi ordin pentru tine... vei fi sclavul ei... şi DEGEABA!!! Se va sătura! Ea va vrea unul care să fie mai macho, să mai spună şi nu doleanţelor ei, chiar să o şi lovească câteodată! Nu vrea un tăntălău lângă ea... şi va spune că îşi doreşte unul care să aibă iniţiativă, nu unul care să îi facă tot timpul pe plac!!! Dacă te hotărăşti să pui piciorul în prag şi să faci pe bărbatul, măcar o dată, ori va începe să plângă subit (Doamne, cum faci tu aşa ceva?!? Nu o mai iubeşti, CLAR!!!) ori va începe să se pisicească pe lângă tine.... mofturi cum că ei nu îi place, nu îi convine, nu are dispoziţia necesară pentru acel lucru, că o doare capul etc. (ştiţi voi mai bine, domniţelor) şi tot ca ea va rămâne...
   Aaaaaaaaaaaaa, şi să nu uit!!! Obligatoriu, cel puţin o dată pe zi, să îi spui că o iubeşti, să îi vorbeşti dulce, în orice situaţie ai fi!!! Nu contează că eşti la serviciu, ocupat până peste cap, te stresează şeful sau eşti înconjurat de lume care nu trebuie să asiste la momentele voastre de intimitate!!! NUUUUU... oricând trebuie să faci asta! Şi să nu care cumva să nimereşti tu într-unul din aceste momente, să te apuce melancolia când e ea în postura mai sus menţionată, că e bai mare... se supără foc şi ajungem la paragraful cu cadourile, numai că vor fi mai costisitoare!
   Apoi, pân` la urmă, cum să fie??? Nicicum?? Sau... mai bine porc?!? Poate dai de vreo proastă care acceptă mizeriile tale şi vei trăi fericit (cu alta pe post de amantă) pân` la adânci bătrâneţi... grohăi a bere, mâncat, spălat, călcat acasă, sex într-altă parte... şi împaci două în loc de una! Ce tari suntem noi, bărbaţii! Că doar noi, dacă avem mai multe femei suntem apreciaţi, în timp ce voi, dacă vă faceţi de cap cu alţii, sunteţi curve! :))
   Până una alta, noi să fim sănătoşi... şi să ne vedem de drum aşa cum ştie fiecare. O ieşi bine pentru fiecare, cum ne este norocul!
   V-am pupat domnişoarelor/doamnelor... doar ce am gătat a treia bere... şi ce sentiment de uşurare am!!!

2 comentarii:

  1. Putin cam exagerat :) Doar vorbea berea din tine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate ca am cam exagerat... cu florile! Azi nu se mai dau flori la fete. Ba un citro, o shaorma, ba o inghetata... :))

      Ștergere