30 decembrie 2011

ŞI CE DACĂ!!!

   Ai mult de lucru la serviciu? Eşti stresat/ă? Ţi s-a stricat maşina? Ţi-ai inundat vecinii sau te-au inundat ei? Nu îţi sunt de ajuns banii? Nu poţi să-ţi faci concediul în locurile visate? Eşti dezamăgit de lumea care te înconjoară? Ţi-a fost trădată încrederea? Nu primeşti răspunsurile dorite? Nu mai eşti iubit/ă? Te-a părăsit fără nicio explicaţie?
ŞI CE DACĂ!!!

Ne impresionează mai mult cel ce se ridică, decât unul care nu a căzut niciodată!” – Conception Arenal

   Dacă eşti sănătos/oasă, toate celelalte nu mai contează! Tot ce trebuie să faci este să înfrunţi aceste probleme şi să extragi tot ce poate fi de folos pentru viitor! Căci sunt menite a te face mai puternic/ă, te pregătesc pentru a fi capabil/ă să treci linia de sosire în oricare din cursele la care te vei înscrie, ca să te bucuri de momentul de magie destinat ţie, acea clipă în care tu eşti centrul gravitaţional!
   Crede cu tărie că undeva, acolo, ceva frumos îţi este destinat şi tot ce trebuie să faci este să te pregăteşti mereu pentru acest moment!

Omul puternic este acel care câştigă biruinţa asupra lui însuşi” – Mahomed

   Iar pentru a ajunge la acest rezultat trebuie să te înarmezi cu răbdarea şi să îţi pui toată încrederea în SPERANŢĂ! Ea este cea care te va scoate întotdeauna din negură şi te va călăuzi spre lumină!

Speranţa nu este un vis, ci un mod de a face visurile să devină realitate!” – L.J. Suenens
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu